Redovisning för små & stora bolag

Vår redovisningsbyrå i Eskilstuna erbjuder vi en rad tjänster designade för att göra ert ekonomiska liv enklare. Oavsett om ni behöver hjälp med löpande bokföring, bokslut, deklarationer eller ekonomisk rådgivning, har vi expertisen för att hjälpa ditt bolag.

Löpande bokföring & Löner

Löpande bokföring & Löner

Med vår tjänst för löpande bokföring och löner, kan du släppa all oro över siffror och fokusera på det du gör bäst. Vi ser till att allt är i ordning och hanterar allt från dagliga transaktioner till löneutbetalningar. Så att ni slipper tänka på det.

Läs mer
Bokslut & Deklarationer

Bokslut & Deklarationer

När det är dags att stänga böckerna för året, är vi här för att hjälpa till. Vi förbereder ditt bokslut och ser till att alla deklarationer är korrekta och inlämnade i tid. Du kan luta dig tillbaka och planera för nästa år, medan vi tar hand om detaljerna.

Läs mer
Ekonomisk rådgivning

Ekonomisk rådgivning

Vi finns här för att ge dig de insikter och strategier du behöver för att driva företag. Vi hjälper dig att förstå din ekonomiska situation, se möjligheter och utmaningar, och skapa en plan för framtiden. Din ekonomiska framgång bara ett steg bort.

Läs mer
Urban achrenius — VD

Jag finns här för att svara på era frågor eller funderingar.

Urban Achrenius är proffs på bokföring Eskilstuna

Gör som våra kunder, boka ett möte!

kund till redovisningsbyrå västerås
kund 2 till redovisningsbyrå västerås

Lyssna på vad våra kunder säger

Jonas Molin

Jonas Molin

Lokala Tjänster AB

“Vi är mycket nöjda med Mälardalsekonomi, allt har fungerat väldigt smidigt ända sedan uppstart. De är proffsiga, flexibla och kunniga. Kan varmt rekommendera! “

⭐⭐⭐⭐⭐

Edvin Unneberg

Edvin Unneberg

Agenci Marknadsbyrå AB

“Fantastisk skönt att ha en part som tar hand om allt det vi inte kan eller vill lägga tid på. Urban och Moa hjälper oss att ta sunda ekonomiska beslut och vi behöver inte lyfta ett finger.”

⭐⭐⭐⭐⭐

Vi finns här för att hjälpa er styra upp ekonomin. Kontakta oss redan idag.