REDOVISNINGSBYRÅ VÄSTERÅS

Din nya & moderna redovisningsbyrå i Västerås

 👋 Välkommen till Mälardalsekonomi AB — vi är en redovisningsbyrå i Västerås som erbjuder skräddarsydda och effektiva ekonomiska lösningar som passar perfekt för små och medelstora företag.

Två personer som arbetar med redovisning Eskilstuna, redovisning Västerås och redovisningsbyrå Strängnäs
Om oss

Vi är din ekonomiska partner i Västerås, och vårt mål är att skapa stabilitet och främja tillväxt för din verksamhet

Kontakta oss och upplev fördelarna med att samarbeta med en redovisningsbyrå Västerås som sätter både kvalitet och personlig service i centrum.

Handplock av kunder

kund till redovisningsbyrå västerås
kund 2 till redovisningsbyrå västerås
Bild på Moa Achrenius som är redovisningskonsult på redovisningsbyrå Eskilstuna vid namn Mälardalsekonomi och redovisningsbyrå västerås
bild på fortnox som används till redovisningsbyrå västeråsoch redovisningsbyrå eskilstuna
Våra redovisningstjänster i Västerås

Låt oss sköta ekonomin — så kan ni fokusera på bolaget till 100%.

Med vår erfarna ekonomiska expertis kan vi bistå dig med bokföring, redovisning, löneadministration, skatteplanering och ekonomisk rådgivning. Vi strävar alltid efter att bygga långsiktiga relationer och vara den pålitliga byrån som driver ditt företag framåt. Kontakta oss idag och upptäck varför vi är det bästa valet som din redovisningsbyrå i Västerås.

Låt oss berätta mer om din nya redovisningsbyrå i Västerås.

Urban Achrenius är proffs på bokföring Eskilstuna

Vi värdesätter personliga möten, och det uppskattar även våra kunder

Per-Anders Bergström

Per-Anders Bergström

SméTak AB

“Bemötandet från Urban är oklanderligt, noggrant och påläst med en stark önskan att ge god service. Rekommenderar starkt Mälardalsekonomi.”

⭐⭐⭐⭐⭐

Jonas Molin

Jonas Molin

Lokala Tjänster AB

“Vi är mycket nöjda med Mälardalsekonomi, allt har fungerat väldigt smidigt ända sedan uppstart. De är proffsiga, flexibla och kunniga. Kan varmt rekommendera! “

⭐⭐⭐⭐⭐

Redovisningsbyrå Västerås

Våra tjänster

Vi hanterar allt från bokföring till skatteplanering, vilket låter dig koncentrera dig på det du älskar mest – att driva ditt företag. Oavsett om ni är en nystartad verksamhet som tar de första stegen eller ett etablerat företag som behöver extra stöd, så finns vi här för er.

Löpande bokföring & Löner

Löpande bokföring & Löner

Att hantera siffror och löner kan vara utmanande, men ingen fara – vi har full koll! Vi ser till att varje krona är på rätt plats och att alla löner betalas ut punktligt. Det ger dig friheten att koncentrera dig på de mer spännande delarna av ditt arbete, medan vi stöttar dig genom hela processen.

Läs mer
Bokslut & Deklarationer

Bokslut & Deklarationer

När året ska avrundas står vi redo att förenkla processen för dig. Vi sköter ditt bokslut och din deklaration, vilket ger dig utrymme att fokusera på dina framtida stora projekt. Säg adjö till deklarationshuvudvärken!

Läs mer
Ekonomisk rådgivning

Ekonomisk rådgivning

Ekonomi kan kännas som en labyrint, men oroa dig inte, vi är din kompass. Våra finansiella experter finns här för att assistera dig genom svårigheterna och upptäcka dolda skatter av möjligheter. Vi är här för att lyfta ditt företag till nya höjder!

Läs mer

FAQ - Vanliga frågor

Vi förstår att redovisning ibland kan kännas som en gåta, men du behöver inte oroa dig. Vi är här för att göra det enkelt för dig. Ta en titt och hitta de svar du behöver 👉

Vi förstår att redovisning ibland kan kännas som en gåta, men du behöver inte oroa dig. Vi är här för att göra det enkelt för dig. Ta en titt och hitta de svar du behöver 👇

Vad kostar det att ha en redovisningsbyrå i Västerås?

Kostnaden för att anlita oss som redovisningsbyrå är flexibel och anpassad efter dina specifika behov och tjänsternas omfattning. För att få en prisuppskattning som är skräddarsydd för ditt företag, är det bäst att du tar direkt kontakt med oss.

Kan man sköta bokföring själv?

Naturligtvis kan du försöka hantera bokföringen på egen hand, men det kan bli tidskrävande och komplicerat om du inte är bekant med reglerna. Att ta hjälp av en expert kan vara en bra ide för att säkerställa att allt är korrekt och uppdaterat. Det är särskilt starkt rekommenderat när det närmar sig bokslut och tid för deklarationer.

Vad är det för skillnad på redovisning och revision?

Redovisning innebär att dokumentera och rapportera löpande ekonomiska händelser, medan revision utgör en mer ingående granskning av ett företags ekonomiska rapporter och system. Målet är att säkerställa korrekthet och överensstämmelse med gällande lagar och regler.

Vad kan jag förvänta mig av er ekonomiska rådgivning?

Vår ekonomiska rådgivning är anpassad efter ditt företags specifika behov. Vi är här för att guida dig genom din nuvarande ekonomiska situation, upptäcka möjligheter och utmaningar, och tillsammans skapa en plan för framtiden. Oavsett om ditt mål är tillväxt, kostnadsbesparingar eller bara att få bättre grepp om din ekonomi, finns vi här för dig.

Städer våra kunder befinner sig i

Gör ekonomin enkel — Kontakta oss för smidig ekonomihantering!