Välkommen till din redovisningsbyrå

Vi är inte din typiska redovisningsbyrå. Vi tror på att bygga relationer med våra kunder. För oss är du inte bara en siffra i bokföringen — du är en del av oss. Vi tar oss tid att lära känna dig och ditt företag, så att vi kan erbjuda skräddarsydda lösningar som hjälper dig att uppnå dina affärsmål.

Två experter på bokföring eskilstuna
Temet bakom mälardalsekonomi

Lokala, familjära & kompetenta.

Moa Achrenius på redovisningsbyrå Strängnäs
Moa Achrenius Redovisningskonsult
IMG_8143_RET
Urban Achrenius Grundare

Vår historia

Vår resa började för 7 år sedan när vår grundare, Urban Achrenius, bestämde sig för att starta en redovisningsbyrå med en vision om att fokusera på personlig och skräddarsydd service.

Genom åren har vi haft privilegiet att arbeta med allt från startups till etablerade företag, och hjälpt dem att navigera genom ekonomins värld. Men trots vår tillväxt, har vi aldrig glömt våra rötter. Vi är fortfarande det familjära och personliga företag vi var från början, med en stark tro på att bygga långvariga relationer med våra kunder.

Låt våra kunder beskriva oss

Per-Anders Bergström

Per-Anders Bergström

SméTak AB

“Bemötandet från Urban är oklanderligt, noggrant och påläst med en stark önskan att ge god service. Rekommenderar starkt Mälardalsekonomi.”

⭐⭐⭐⭐⭐

Edvin Unneberg

Edvin Unneberg

Agenci Marknadsbyrå AB

“Fantastisk skönt att ha en part som tar hand om allt det vi inte kan eller vill lägga tid på. Urban och Moa hjälper oss att ta sunda ekonomiska beslut och vi behöver inte lyfta ett finger.”

⭐⭐⭐⭐⭐

Nu känner du oss nästan, vår tur att lära känna dig och ditt bolag!