REDOVISNINGSBYRÅ Strängnäs

En familjär redovisningsbyrå i Strängnäs

 👋 Välkommen! När det kommer till ekonomi och bokföring är det viktigt att ha en pålitlig partner vid din sida. Vår redovisningsbyrå i Strängnäs är här för att erbjuda dig effektiva och pålitliga tjänster som uppfyller alla regler och standarder inom bokföring och redovisning.

Två personer som arbetar med redovisning Eskilstuna, redovisning Västerås och redovisningsbyrå Strängnäs
Om mälardalsekonomi ab

Vi är en redovisningsbyrå i Strängnäs som hjälper ditt företag att växa tryggt och stabilt.

Som redovisningsbyrå i Strängnäs är vi stolta över att ha byggt långvariga relationer med våra kunder genom åren. Genom att prioritera kvalitet och personlig service har vi blivit det självklara valet för många företag i Strängnäs och omgivande områden.

Handplock av kunder

kund till redovisningsbyrå västerås
kund 2 till redovisningsbyrå västerås
Moa Achrenius på redovisningsbyrå Strängnäs
bild på fortnox som används till redovisningsbyrå västeråsoch redovisningsbyrå eskilstuna
Redovisningstjänster i Strängnäs

Redovisning behöver inte vara svårt — låt oss lösa det.

Vi har kunskapen och erfarenheten för att hjälpa dig med allt från bokföring till skatteråd. Vårt mål är att vara vid din sida över tid och stötta ditt företag i Strängnäs. Hör av dig till oss och se varför många väljer oss som sin redovisningsbyrå Strängnäs.

Urban ahcrenius, grundare

Jag är redo att bli din nya redovisningsbyrå Strängnäs!

Urban Achrenius är proffs på bokföring Eskilstuna

Kundrecensioner som redovisningsbyrå i Strängnäs

Per-Anders Bergström

Per-Anders Bergström

SméTak AB

“Bemötandet från Urban är oklanderligt, noggrant och påläst med en stark önskan att ge god service. Rekommenderar starkt Mälardalsekonomi.”

⭐⭐⭐⭐⭐

Jonas Molin

Jonas Molin

Lokala Tjänster AB

“Vi är mycket nöjda med Mälardalsekonomi, allt har fungerat väldigt smidigt ända sedan uppstart. De är proffsiga, flexibla och kunniga. Kan varmt rekommendera! “

⭐⭐⭐⭐⭐

Redovisningsbyrå Strängnäs

Våra redovisningstjänster

Vi tar hand om allt det ekonomiska, från bokföring till skatter, så att du kan fokusera på det du brinner för – ditt företag i Strängnäs. Oavsett om du just har startat eller har varit igång ett tag och behöver lite extra hjälp, står vi redo att stötta dig, som din redovisningsbyrå Strängnäs.

Löpande bokföring & Löner

Löpande bokföring & Löner

Siffror och löner kan vara knepiga, men oroa dig inte – vi har det under kontroll! Vi håller koll på varje öre och ser till att alla får sin lön i tid. Så du kan fokusera på det roliga — medan vi finns vid din sida under hela processen.

Läs mer
Bokslut & Deklarationer

Bokslut & Deklarationer

När det är dags att summera året, är vi här för att göra det enkelt. Vi tar hand om bokslut och deklarationer, så du kan fokusera på att planera för nästa stora grej. Inge mer huvudvärk vid deklarationstiden!

Läs mer
Ekonomisk rådgivning

Ekonomisk rådgivning

Ekonomi kan vara en djungel, men vi är din guide. Våra ekonomiska rådgivare är här för att hjälpa dig att navigera genom utmaningar och hitta skattkistor av möjligheter. Vi hjälper dig att ta ditt företag till nästa nivå!

Läs mer

Detta frågar kunder innan de hör av sig.

Ekonomi och redovisning är ofta en djungel, och det förstår vi. Några av det vanligaste frågorna har vi därför svarat på redan. Behöver du något mer är du välkommen att kontakta oss på en gång 👉

Ekonomi och redovisning är ofta en djungel, och det förstår vi. Några av det vanligaste frågorna har vi därför svarat på redan. Behöver du något mer är du välkommen att kontakta oss på en gång 👇

Vad kostar det att anlita en redovisningsbyrå i Strängnäs?

Kostnaden för att anlita en redovisningsbyrå varierar beroende på omfattningen av de tjänster du behöver. Vi tar från 650 kr, så den totala kostnaden beror på hur många timmar som krävs för att utföra det arbete du behöver.

Vad kostar en redovisningskonsult i månaden?

Att anlita en redovisningskonsult från oss är en investering i ditt företags framtid. Med vår expertis får du inte bara hjälp med bokföring och redovisning, utan också en partner som arbetar sida vid sida med dig för att säkerställa din verksamhets framgång. Tänk på värdet av att ha en expert vid din sida, snarare än den exakta kostnaden. Vi är här för att stötta och guida dig varje steg på vägen.

Vad kostar det att anlita en redovisningskonsult?

Kostnaden för att anlita en redovisningskonsult är ofta från 650 kr per timme. Den totala kostnaden beror på hur många timmar som krävs för att slutföra ditt specifika uppdrag. Kontakta oss så löser vi det.

Städer våra kunder befinner sig i

Hör gärna av dig, så ordnar vi ekonomin och du fokuserar på kärnverksamheten.